AliusEnergy trotse sponsor van Solar Team Eindhoven

Jul/29/2019

Begin juli heeft Solarteam Eindhoven de nieuwste gezinsauto op zonne-energie, genaamd Stella Era, gepresenteerd op het 18 Septemberplein in Eindhoven. Een auto die goed aansluit bij de doelstellingen uit het klimaatakkoord die het kabinet in juni gepresenteerd heeft. De overheid wil in 2030 namelijk volledig emissie loos personenvervoer hebben. Om dit te kunnen realiseren dienen er 1,8 miljoen laadpalen bij te komen in Nederland, momenteel zijn dit er pas 100.000. Om het doel te halen dienen er daarom per dag 200 laadpalen geplaatst te worden. Stella Era is daarom meer dan een transportmiddel, het is namelijk een elektriciteitscentrale op wielen.

Lees meer

AliusEnergy breidt haar productportfolio uit met de GREENROCK zoutwaterbatterij van BlueSky Energy.

May/16/2019

BlueSky Energy positioneert zich in de markt als system integrator voor elektrisch opslag toepassingen met als kern de zoutwater batterij. De plug & play producten, ontwikkeld door BlueSky Energy, worden sinds 2012 onder de merknaam GREENROCK in de markt gepositioneerd. Inmiddels zijn er honderden projecten geïnstalleerd met name in Duitsland, Zwitserland en België. De GREENROCK batterij is gemaakt van niet schadelijke en duurzame materialen. Dit was voor AliusEnergy een echte vereiste.

 

Lees meer

Brandveiligheid

May/08/2019

Afgelopen weken is er veel commotie geweest rondom branden met zonnepanelen. In het rapport dat de TNO heeft opgesteld, naar aanleiding van het onderzoek in opdracht van Rijksdienst voor Ondernemend en Holland Solar, schatten zij dat een derde van de branden optreedt bij indaksystemen. Schade-experts gaan zelfs van 80 tot 90% uit. Oorzaak van de branden bij zonnepanelen zijn veelal ‘slecht aangesloten connectoren’. (1)

Lees meer

AliusEnergy opent tweede vestiging in Groningen

Apr/30/2019

AliusEnergy opent een tweede vestiging & servicepunt in het noorden van het land.

Lees meer

Solar Construct Nederland en AliusEnergy gaan een strategische samenwerking aan met het AElex inleg-montagesysteem

Apr/30/2019

MAASDIJK – Solar Construct Nederland neemt een belang in AElex montage systemen en zal haar productassortiment met het AElex inlegsysteem verbreden. Het verenigen van de belangen van Solar Construct Nederland en AliusEnergy

Lees meer

5 producten(en)

Toon per pagina