Vaillant en AliusEnergy versterken de banden op het gebied van PVT

Oct/10/2019

Amsterdam, 10 oktober 2019Vaillant en AliusEnergy versterken de bestaande samenwerking door gezamenlijk een PVT-totaaloplossing aan te bieden. Op deze manier kunnen zij voldoen aan de sterk groeiende vraag van de markt. Voor deze PVT-totaaloplossing levert Vaillant de eigen verwarmingsoplossingen, waaronder warmtepompen, cv-ketels en boilers. AliusEnergy, één van de grootste PV-groothandels in de Benelux, is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en levering van fotovoltaïsche-thermische panelen, oftewel PVT-panelen. De complete AliusEnergy PVT-systemen, merknaam Volthera, worden al enkele jaren aangeboden in combinatie met de warmtepompen van Vaillant. Nu is echter het moment gekomen om een intensieve samenwerking aan te gaan om op deze manier PVT breder op de markt te kunnen positioneren.

Lees meer

De solar branche verlegt haar grenzen op het water

Oct/04/2019

Nederland wordt steeds duurzamer. Zonnepanelen zijn dan ook niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Maar je hebt vast wel gehoord dat in de afgelopen jaren een aantal projecten op grote wateren geïnstalleerd zijn. Wat houdt dit in? En welke voordelen brengt dit met zich mee? Je leest het allemaal in deze blog.

Lees meer

Businesscase recreatiepark TerSpegelt

Oct/04/2019

In 2018 is recreatiepark TerSpegelt nog een stukje milieuvriendelijker geworden. Het dak van 'Het Sterrenstrand' is namelijk voorzien van zowel PV-panelen als PVT-panelen.

In combinatie met de omvormers en optimizer van SolarEdge produceert elk paneel maximale energie en worden vermogensverliezen voorkomen.

Wil je meer weten over dit project? In deze businesscase lees je alles over de uniekheden, de voordelen van SolarEdge, de oppervlakte van het systeem en de besparing van het eerste jaar

Lees meer

Verplichte transport indicatie SDE

Oct/04/2019

Al een geruime tijd gaat het er over; tekort aan netcapaciteit. Met name kan ik nog SDE aanvragen, wat voor beperkingen worden er opgelegd? Gaat het RvO voor de SDE najaarsronde 2019 al een verplichte transportindicatie eisen bij alle aanvragen, of wordt er mee gewacht tot de nieuwe SDE regeling in 2020?

Lees meer

Een slimme meter en zonnepanelen, goede combinatie?

Oct/04/2019

Tegenwoordig wordt de oude energiemeter in de meterkast vaak vervangen door een slimme meter als men zonnepanelen aanschaft. Maar doe je hier wel verstandig aan?

Lees meer

Producten 1 tot 5 van 13 in totaal

Pagina
Toon per pagina